Yritys

EhoPlace Oy on syksyllä 2012 perustettu yritys. Yhtiön tarkoituksena on kehittää pakkaus- ja muoviteollisuutta hyödyntäen käytössä olevaa laajaa kokemusta ja osaamista. EhoPlace Oy tarjoaa myös erikoisraaka-aineita pakkaus- ja muoviteollisuuteen.

EhoPlacen nimi tulee yhtiön perustajan, Erkki Laihon nimestä, sekä sanoista: Polymers, Laminations, Adhesives, Coatings ja Extrusion. Näiltä osa-alueilta yhtiössä on monen vuosikymmenen kokemus, jota on tarkoitus hyödyntää etenkin suomalaisen muovi- ja pakkausteollisuuden kehityshankkeissa. EhoPlacella on laaja yhteistyöverkosto niin raaka-ainevalmistajien, työstäjien kuin loppukäyttäjienkin kanssa.

Erkki Laiholla on pitkäaikaiset siteet jo Pekema- Borealis-Baritec ajoilta TAPPI –organisaatioon, alan muihin instituutioihin, yliopistoihin sekä konevalmistajiin.

Erkki Laihon CV

Tri Arja Lehtinen, jonka pitkä ura Neste-Borealis tutkimuksessa on maailmanlaajuisesti tunnettu, on myös yksi yhtiön perustajista. Arjan asiantuntijuus, tietämys ja tuki ovat EhoPlacen käytettävissä.

Arja Lehtisen CV

DI Carl-Johan Johansson, jolla on monivuotinen kokemus muovi- ja pakkausalalta, kuuluu myös EhoPlace Oy:n ryhmään. Pitkän työuran viimeiset 15 vuotta Calle toimi Ab Rani Plast Oy:n tuotekehitysjohtajana ja Senior Advisorina.

Carl-Johan Johanssonin CV


EhoPlace Oy:n tiimistä löytyvät lisäksi seuraavat asiantuntijat:

Asiakaspalveluinsinööri Markku Sainio

  • Extruusiopäällystys

DI Annukka Leppänen-Turkula

  • Pakkausalan ympäristökysymykset, standardisoinnit ja pakkauksiin liittyvä lainsäädäntö CEN tasolla.

Koneinsinööri, eMBA Ilkka Kesola

  • Extruusiolinjat ja painokoneet